Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Marcos Morales Ruiz

Professor de Percussió

 

Marcos Morales Ruiz

Natural de Burjassot (València). Diplomat en Magisteri d’Educació Primària en la Universitat de València i Titulat Superior de percussió pel Conservatori Superior “Joaquin Rodrigo” de València. Màster de percussió en Musikhogskolan (Malmö, Suècia).
Ha col•laborat amb diverses orquestres professionals de Suècia com la MSO (Malmö SymphonicOrchestra) o HelsinborgSymphonicOrchestra. També ha col•laborat amb la orquestra danesa de la ciutat de Aalborg.


A nivell estatal, ha sigut membre de diferents orquestres joves com la orquestra de la universitat de Alacant, la orquestra de la Universitat de València, la orquestra de la FSMCV i la orquestra de la Comunitat Valenciana. A demés, molts anys ha sigut membre titular de la “Jove Banda “de la FSMCV i del grup de percussió “Percujove”.


Ha rebut nombroses classes i master-class amb importants percussionistes de nivell nacional i internacional com: Nick Woud, Jean Geoffroy, Pedro Carneiro, Rafa Gálvez, Paco Inglés, Paco Fort, Fina Sáez, Conrado Moya, Josep Furió, Joan Soriano, Víctor Segura,SiscoAparici, Saúl Gómez.


A nivell docent, ha sigut mestre de percussió i de jardí musical en la Agrupació Musical “Los Silos” de Burjassot.

config