Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Raül Richart

Professor de Saxo

 

raul

Titulat Superior en Història i Ciències de la música per la Universitat de la Rioja. Títol professional de Saxòfon pel Conservatori Óscar Esplà d’Alacant. Enginyer Tècnic en Telecomunicacions, Esp. Telemàtica i Curs d’Aptitud Pedagògica per la Universitat Politècnica de València.

En l’actualitat és director de l’Escola de Música “José Insa Martínez” de Cocentaina on imparteix saxòfon, informàtica musical, història i estètica de la música. Professor de saxòfon a les Escoles Josep Moreno Gans d’Algemesí i Escola de la Filharmònica Benillobense i de solfeig i saxòfon a l’escola de la Societat Cultural Musical de Penàguila.
Membre fundador i saxòfon solista de la Ciutat Big Band d’Alcoi i de l’Orquestra Titànic entre altres formacions, també és endorser de la marca japonesa Forestone Reeds a Espanya.

config