Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Jordi Girbés

Director de la Banda Juvenil
Director de l'Orquestra JMG
Professor de fagot

Jordi Girbés

Mestre d’educació musical per la Universitat de València i Titulat Superior en la especialitat de fagot pel Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València. Actualment realitza els estudis superiors de direcció al Conservatorio Superior de Música de Castilla la Mancha.

Ha format part de diferents agrupacions musicals com la Jove Banda de la FSMCV, l’Orquestra de la Ribera, la Banda Simfònica d’Algemesí, Ensemble Col Legno, Jove Orquestra de Castelló. Actualment forma part de la Universal Symphony Orchestra.

Com a docent ha treballat en centres com l’escola municipal de Tabal i dolçaina d’Algemesí, el Centre Professional de Música d’Almussafes, l’Agrupació Musical de Patraix, al Centre Professional de Música i Dansa Joan Baptista Cabanilles i al Conservatori Perfecto Garcia Chornet de Carlet. Ha realitzat també tasques pedagògiques per a alumnes i professors a Colòmbia i Mèxic.

config