Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Classes de Jardí Musical per a xiquets i xiquetes de 3 i 4 anys

El curs 2018/2019  l’Escola de Música José Moreno Gans encetà una nova línia de Jardí Musical dirigida a alumnes de 3 i 4 anys on busquem introduir als alumnes més menuts en el món de la música d’una manera divertida i innovadora de la mà de professors especialitzats.

music conduktor 24 EN QUÈ CONSISTEIX?

L’alumnat està dividit en dos nivells segons l’any de naixement i les sessions consten d’una hora setmanal. Jardí Musical 1 (3 anys) i Jardí Musical 2 (4 anys). Les mensualitats i la matrícula són totalment gratuïtes, només es paguen 15 € trimestrals en concepte de material, ja que l’Escola de Música JMG proporciona tot el que els menuts necessiten per al correcte desenvolupament de les sessions.

Les activitats que es realitzen estan centrades en el cant i el ball com a ferramenta fonamental de l'aprenentatge. Mitjançant aquestes dues accions els menuts aprenen conceptes com el ritme, la intensitat, el so, el soroll, l'altura, el timbre, etc. I treballen la coordinació i el desenvolupament psicomotriu associat a les seues capacitats musicals innates.

A més a més, a la nostra aula tenim i coneguem tota classe d'instruments que els alumnes poden escoltar i manipular setmanalment seguint les indicacions del professorat.

xylophone 24 CONEIX EL NOSTRE ESPAI

Comptem amb una aula completament adaptada per a l'ensenyament musical dels més menuts on el mobiliari escolar (taules i cadires) és totalment secundari, ja que la majoria d'activitats es realitzen en un entorn diàfan i sense obstacles, on els menuts poden desplaçar-se i moure's amb llibertat. L'aula també compta amb una pissarra digital on l'alumnat pot realitzar tota classe d'activitats interactives i així incorporar les TIC a les nostres ensenyances.

config