Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Escola d’Estiu Musical 2018

 

Informació del curs

  • Del 2 al 27 de juliol, de dilluns a divendres en horari de 9:30 a 13:30 hores.
  • Preu tot el mes: 95€ - Quinzena: 60€
  • 25% de descompte en germans

Informació de Matrícula

Fins al 22 de juny, de dilluns a divendres en horari de 17:00 a 20:00 hores, a la Secretaria de la Societat Musical (Soterrani de la Casa de la Música al Teular)

Telèfon: 96 248 25 26

Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Quan vingues a matricular-te et regalem la samarreta exclusiva de l’Escola d’Estiu. 

Escola d'Estiu Musical Algemesí 2018>> Descarrega't el díptic amb tota la info <<

Què és l’EEM?

Per sisé any consecutiu l’Escola de Música “José Moreno Gans” posa en marxa aquest innovador projecte educatiu. Es tracta d’una escola d’estiu cultural on la música és el fil conductor de totes les activitats que el nostre professorat organitza. Aquest any, baix el títol Viatge a Broadway, es realitzarà un divertit repàs dels musicals més famosos i influents de la història de la música contemporània.

També hi haurà temps per a la realització dels deures escolars d’estiu, jocs i activitats de caràcter més lúdic, dues eixides a espais naturals del poble i dues audicions (en finalitzar cada quinzena) on els alumnes mostraran tot el que han aprés.

A qui va dirigida?

Va dirigida a xiquets, xiquetes i joves a partir dels 5 anys. Es preparen activitats diferents adaptades a l’edat de cada grup, però de vegades també es treballa amb grups amb edats barrejades aprofitant els beneficis que açò comporta. És important remarcar que no cal tenir coneixements musicals previs per a participar.

A quins espais es desenvolupa?

La majoria d’activitats es porten a terme a les instal•lacions de la Societat Musical que es troben a la Casa de la Música, però també es realitzaran activitats a l’aire lliure, aprofitant diferents espais del nostre poble.

 

config