Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Escola d’Estiu Musical 2019

 

Informació del curs

  • De l'1 al 26 de juliol, de dilluns a divendres en horari de 9:30 a 13:30 hores.
  • Preu tot el mes: 100€ - Quinzena: 65€
  • 25% de descompte en germans/nes

Informació de Matrícula

Fins al 21 de juny, de dilluns a divendres en horari de 17:00 a 20:00 hores, a la Secretaria de la Societat Musical (Soterrani de la Casa de la Música al Teular)

Telèfon: 96 248 25 26

Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Quan vingues a matricular-te et regalem la samarreta exclusiva de l’Escola d’Estiu. 

Escola d'Estiu Musical Algemesí 2019>> Descarrega't el díptic amb tota la info <<

Què és l’EEM?

Per seté any consecutiu l’Escola de Música “José Moreno Gans” posa en marxa el seu exitós format per entretenira xiquets, xiquetes i joves durant el mes de juliol. Es tracta d’una escola d’estiu cultural on la música és el fil conductor de totes les activitats que el nostre professorat organitza, i en la que es busca fomentar la vessant artística de l’alumnat a través la imaginació, la interpretació i com no, la música. Aquest any, baix el títolEl nostre Pop Rock, es realitzarà un divertit repàspel pop rock en espanyol mitjançant gran quantitat d’activitats musicals adaptades als diferents nivells i edats de l’alumnat. També hi haurà temps per a la realització dels deures escolars d’estiu, jocs i activitats de caràcter més lúdic, dues eixides a espais naturals del poble i dues audicions (en finalitzar cada quinzena) on els alumnes mostraran tot el que han aprés.

A qui va dirigida?

Va dirigida a xiquets, xiquetes i joves a partir dels 5 anys. Es preparen activitats diferents adaptades a l’edat de cada grup, però de vegades també es treballa amb grups amb edats barrejades aprofitant els beneficis que açò comporta. És important remarcar que no cal tenir coneixements musicals previs per a participar.

A quins espais es desenvolupa?

La majoria d’activitats es porten a terme a les instal·lacions de la Societat Musical que es troben a la Casa de la Música, però també es realitzaran activitats a l’aire lliure, aprofitant diferents espais del nostre poble.

 

La majoria d’activitats es porten a terme a les instal·lacions de la Societat Musical que es troben a la Casa de la Música, però també es realitzaran activitats a l’aire lliure, aprofitant diferents espais del nostre poble.

config