Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Professorat

El nostre Centre Musical està compost per un planter de setze professors, amb titulació professional o titulació superior, que s'encarreguen de realitzar les classes de Llenguatge Musical, Instrument, així com les classes col·lectives.

Oscar Albiach

Oscar Albiach
Director de l'escola JMG

 

Titulat Superior pel Conservatori Bruc de Barcelona l'any 2000. Compta amb el Certificat d’Aptitud Pedagògica. És mestre de la nostra Escola des del curs 1991/92 i Director d’aquesta des del curs 1996/97. També aquest mateix any 1996 es fa càrrec de la direcció de la Banda Juvenil d’Algemesí. Va estar membre de l'Orquestra Simfònica d'Alacant els anys 1999 i 2000.

 • Professor de Lleguantge Musical
 • Professor de Trompeta
 • Director de la Banda Infantil

Jordi Girbés

Jordi Girbés

 

Mestre d’educació musical per la Universitat de València i Titulat Superior en la especialitat de fagot pel Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València. Actualment realitza els estudis superiors de direcció al Conservatorio Superior de Música de Castilla la Mancha.

Ha format part de diferents agrupacions musicals com la Jove Banda de la FSMCV, l’Orquestra de la Ribera, la Banda Simfònica d’Algemesí, Ensemble Col Legno, Jove Orquestra de Castelló. Actualment forma part de la Universal Symphony Orchestra.

Com a docent ha treballat en centres com l’escola municipal de Tabal i dolçaina d’Algemesí, el Centre Professional de Música d’Almussafes, l’Agrupació Musical de Patraix, al Centre Professional de Música i Dansa Joan Baptista Cabanilles i al Conservatori Perfecto Garcia Chornet de Carlet. Ha realitzat també tasques pedagògiques per a alumnes i professors a Colòmbia i Mèxic.

 • Professor de Llenguatge Musical
 • Professor de Fagot
 • Director Banda Juvenil
 • Director Orquestra JMG

Rosabel Ferragud

Rosabel Ferragud

 

Llicenciada en Història de l’Art per l’ Universitat de València. Màster Universitari d’Educació Secundària pel l’ Universitat Catòlica de València, Màster en Música d’especialitat música audiovisual pel la Universitat Politècnica de València. Grau Professional de música en l’especialitat de clarinet pel Conservatori Mestre Vert de Carcaixent. Titulació docent d’Estimulació Musical  per l’associació de Joventuts Musicals d’Alcalà de Henares.  Actualment treballa com a professora de música de secundària al col·legi María Auxiliadora d’Algemesí, mestra d’Estimulació Musical Primerenca a l’Escola de Música Moreno Gans, així com al Col·legi Infantil Jesús mi amigo on realitza extraescolars musicals. Component de diverses agrupacions corals. Recentment ha realitzat la prova d’accés a grau professional de cant al Centre Professional de Música i Dansa Joan Baptista Cabanilles on el proper curs iniciarà els seus estudis.

 • Professora de Llenguatge Musical

Eva Tortajada

Eva Tortajada

Cap d’Estudis

 

Titulada en Arquitectura per la Universitat Politècnica de València. Màster Universitari en Professora d’Educació Secundària per la Universitat de València. Grau Professional de Música en l’especialitat de Clarinet pel Conservatori “José Manuel Izquierdo” de Catarroja. Actualment cursa Grau Superior de Música en l’especialitat de Musicologia al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València. Ha format part de diferents agrupacions musicals com la Jove Banda de la FSMCV, l’Orquestra de la Ribera o la Banda Simfònica d’Algemesí. És professora de Llenguatge Musical a l’Escola de Música José Moreno Gans des del curs 2011/12.

 • Professora de Llenguatge Musical

maite

Maite Mompó

 

Natural de Canals. Titulada Superior de Música a l’especialitat de flauta travessera pel conservatori Superior de Música de Valencia.

Ha realitzat cursos de perfeccionament amb diferents professors. Ha format part de grups de cambra, orquestres i bandes.
Ha sigut professora de flauta travessera en diferents agrupacions musicals de la comunitat valenciana.
En el curs 2014/2015 professora de flauta travesera al conservatori professional de música nº 2 de Valencia.
En la actualitat es professora de flauta travessera a l’Escola de Música “José Moreno Gans” d´Algemesí, professora de flauta al Centre professional de música J.B.Cabanilles d´Algemesí i professora de flauta i llenguatge musical a l’Escola de musica de l’Associació musical Canalense de Canals. És professora de la nostra Escola de Música des del curs 2006/07.

 • Professora de Flauta

eliseu

Eliseu Dasí

 

Neix a Albalat de la Ribera on comença els estudis musicals d’oboè a l'Ateneu Musical i Cultural i més endavant, al conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent.

Al 1994 va ser seleccionat per formar part de l’Orquestra Interregional Europea, constituïda per joves músics d’11 països. Ha estat membre de l’Orquestra Simfònica del Vallés, des de l’any 1994 fins al 2007. A l'àmbit de la música de cambra ha sigut membre de diverses agrupacions.

Ha sigut director de “l’Agrupació Musical del Taxi de Barcelona” des de l’any 1993 fins al 2007 i de la Big-Band de l’escola de música “l’Antàrtida” de Sarrià de Barcelona des de l'any 1996 fins al 2007.

Actualment i des de l'any 2007 és el director de la Banda Jove de l'Ateneu Musical i Cultural d'Albalat de la Ribera, i professor a les escoles de música d’Albalat de la Ribera, de Polinyà del Xúquer, l’Escola de Música Josep Moreno Gans d’Algemesí i al Centre Cabanilles d'Algemesí.

 • Professor de Oboè

Cornelio Gómez

Corneli Gómez

 

Natural de Real (València), Professor Superior de Clarinet. Ha sigut clarinet solista de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana. Ha col•laborat, entre altres, amb l’Orquestra de Córdoba, Orquestra Filharmònica Estatal de Sibiu (Romania), Orquestra de València, Orquestra del Palau de les Arts. Ha format part de la plantilla de la Banda Municipal d’Albacete.

Actualment és professor de clarinet al Centre Professional de Música i Dansa “Joan Baptista Cabanilles” d’Algemesí i director del Conjunt Instrumental Juvenil de l’Escola de Música “La Lira Realense”. Forma part dels grups de cambra “Llebeig Clarinet Quartet” i “Cinc de vent”, i col·labora assíduament amb l’Orquestra de València.

 • Professor de Clarinet

 

Cristina Gallego

Cristina Gallego

Secretària JMG

 

Natural d’Algemesí, Grau Professional de Música en l’especialitat de Clarinet pel Conservatori “Mestre Verd” de Carcaixent. Graduada en Logopèdia per la Universitat de València.

Ha format part de diferents agrupacions musicals com la Jove Banda de la FSMCV, l’Orquestra de la Ribera o la Banda Simfònica d’Algemesí. Ha realitzat diferents cursos de formació i màster class de clarinet amb professors com Josep Fuster, Javier Ros, Enrique Pérez o Venancio Rius entre altres.

Actualment cursa Grau Superior de Música en l’especialitat de Clarinet al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València . És professora de Clarinet a l’Escola de Música José Moreno Gans des del curs 2010/11 i compagina aquest treball amb el de logopeda a nivell privat des del curs passat.

 •  Professora de Clarinet

maria garcia

María García

 

Natural d´Alberic, inicia els seus estudis musicals a l´Escola de Música “Leopoldo Magenti” de la seua localitat, amb els professors Miquel Giner i Santiago Abel Muñoz. Continua la seua formació al Conservatori Professional de Música “Perfecto Garcia Chornet” de Carlet, amb el professor Enrique Ortega. L´any 2007 obté la plaça al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló, on realitza els estudis superiors de Trompa amb el professor Vicent Navarro. Durant la seua formació ha realitzat cursos de perfeccionament amb Miguel Torres, Jeffrey Cooper, Raül Díaz i Eric Terwilliger. L´any 2011 obté la Llicenciatura Superior de Música en l´Especialitat de Trompa, sent finalista i obtenint el 2º Premi en el Concurs de Trompa del Centre.

Com a experiència professional destaquem:

Professora de Trompa a l´Escola de Música “José Moreno Gans” d’Algemesí, des de l´any 2008 fins l´actualitat.

Des de l´any 2010, Professora de Trompa, Llenguatge Musical i Cor, a l´Escola de Música “Banda Unió Musical d´Alberic”, de la qual es directora del centre des de 2015 fins l’actualitat.
Professora de Trompa al Centre Professional de Música i Dansa Joan Baptista Cabanilles d’Algemesí, de 2013 fins l´actualitat.

 • Professora de trompa

Raül Richart

Raül Richart

 

Titulat Superior en Història i Ciències de la música per la Universitat de la Rioja. Títol professional de Saxòfon pel Conservatori Óscar Esplà d’Alacant. Enginyer Tècnic en Telecomunicacions, Esp. Telemàtica i Curs d’Aptitud Pedagògica per la Universitat Politècnica de València.

En l’actualitat és director de l’Escola de Música “José Insa Martínez” de Cocentaina on imparteix saxòfon, informàtica musical, història i estètica de la música. Professor de saxòfon a les Escoles Josep Moreno Gans d’Algemesí i Escola de la Filharmònica Benillobense i de solfeig i saxòfon a l’escola de la Societat Cultural Musical de Penàguila.
Membre fundador i saxòfon solista de la Ciutat Big Band d’Alcoi i de l’Orquestra Titànic entre altres formacions, també és endorser de la marca japonesa Forestone Reeds a Espanya.

 •  Professor de Saxo

dani gallego

Dani Gallego

 

Natural d’Algemesí, inicià els seus estudis de Percussió als huit anys a aquest centre amb Baldomero Llorens, Joan Pons i Jordi Simó. Continuà els seus estudis al Conservatori Professional de Música “José Iturbi” de València amb el professor Salvador Pelejero, on va obtenir la seva titulació professional de percussió.

També té la titulació professional en l'especialitat de cant amb la professora Mª Ángeles Peters.

Ha format part de diferents agrupacions musicals com la Jove Banda de la FSMCV, l’Orquestra de la Ribera i Grup de Percussió Percujove amb el que ha realitzat diferents gires per Europa.
Actualment es troba cursant 4t de Magisteri, per la Universitat de València.
És professor de percussió a l’Escola de Música José Moreno Gans des del curs 2007/08 i dirigeix el cor des del curs 2015/16. A més, és membre actiu de la nostra Banda Simfònica..

 • Professor de Percussió
 • Director del Cor

arturo asensi

Arturo Asensi

 

Naix a València en 1991. Ha cursat el Grau Professional en el conservatori José Iturbi de València, obtenint Menció d'Honor; i el Grau Superior en el Centre Superior de Música del País Basc 'Musikene' amb el mestre Emmanuel Ferrer-Lalöe; a més realitza les especialitats de piano contemporani amb Ricardo Descalzo, música de cambra amb Benedicte Palko i acompanyament instrumental amb Irini Gaetani. Ha rebut classes de músics tan prestigiosos com Mario Monreal, Miguel ÁngelChavaldas, Chang Rook-Moon, Christian Pohl, María de Macedo, Simone Gramaglia i Carmen Mayo entre altres, així com d'agrupacions com Jerusalem Quartet, Ensemble Artefact, etc.

En 2006 va guanyar el primer premi del XII Concurs "Mestre Josep Serrano" després del qual ofereix un recital en el Palau de la Música de València. Ha tocat en nombrosos fòrums de la ciutat de València, així com al País Basc, Madrid, Mallorca, Zaragoza i Murcia; i en països com França, Itàlia, Holanda i Portugal, combinant les actuacions com a solista com les de música de cambra ja que és membre fundador de formacions com el Trio Valarasen, el Ensemble Tio Nel. Actualment, té projectes amb un ensemble de nova creació "Ensemble Lluna" i un duo amb Paula Moya, viola del Quarteto Nel Cuore.

 • Professor de Piano
 • Acompanyament de piano

merxe

Merxe Fresquet

 

Titulada superior de violondel pel conservatori superior "Joaquín Rodrigo" de Valencia i titulada professional de violí per conservatori d'Ontinyent. Ha format part de diferents orquestres i grups de cambra. Actualment és professora de violoncel a l'escola de música "La Nova" de Xàtiva, l'Schola Cantorum i l'escola "José Moreno Gans" d'Algemesí.

 •  Professora de Violoncell

 angel

Ángel Tomàs Plà

 

Natural de Benifaió, Titulat Superior en l’especialitat de Trombó pel Conservatori Superior de Música de València l’any 2011. Ha sigut membre de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València i de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.
Actualment és professor de Trombó a l’Escola de Música “José Moreno Gans” d’Algemesí, a l’Escola de Música “Pascual Pérez Choví” d’Alginet, a l’Escola de Música de l’Agrupació Musical l’Artística de Carlet i al Centre Professional de Música i Dansa “Joan Baptista Cabanilles” d’Algemesí.

 •  Professor de trombó

cristobal

Cristóbal Martínez

 

Titulat Superior en l'especialitat de Tuba al Conservatori de Castelló de'any 2015 amb el professor Miguel Moreno, Diplomat en Logopèdia per la Universitat de València. Actualment cursa el màster d'Educació Secundaria en la Universitat de València.
Ha realitzat diversos cursos de perfeccionament amb professors com Øystein Baadsvik, Vicente López, Sergio Finca entre altres.
És mestre de la nostra Escola des del curs 2008/09.


 •  Professor de Bombardí i tuba

samuel

Samuel Sánchez

 

Titulat superior pel Conservatori de Castelló en l’especialitat de saxo. Va estar mestre de la nostra Escola el curs 2008/09. A l’actualitat, és mestre de la nostra Escola des del curs 2014/15.


 • Professor de Saxo alt i tenor
andrea garcia
Andrea Garcia
 

Titulada Superior pel Conservatori de València i nascuda a Tavernes. Forma part de la nostra Escola des del curs 2014/15.

 • Professora de Violí i Viola

lucasLucas Ibàñez

 

Titulat Mitja pel Conservatori de Carcaixent i nascut a Alzira, és mestre de la nostra Escola des del curs 2014/15. Destaca la seua amplia experiència musical amb nombroses formacions de rock, blues, jazz o flamenc.

 • Professor de Guitarra

Blanca Sifre

Blanca Sifre

 
 • Professora de Piano

Natural de València. Comença els seus estudis musicals de Piano i Viola al Conservatori Professional de Música de València i posteriorment al Conservatori Superior “Joaquín Rodrigo” de Valéncia. Actualment és titulada Superior en Pedagogía musical en l´especialitat de piano i titulada Superior d´Interpretació en l´especialitat de Viola.

Ha realitzat diferents cursos de formació de viola amb professors com Jessi Levine, Diane Leng, David Fons i màster class de viola amb Julia Chu-Ying Hu o Hillary Herdnon entre altres. També ha realitzat cursos de formació de piano amb el mestre Jesús Ángel Rodríguez i Luis Ángel Martínez.

Va començar la seua formació orquestral amb la Jove Orquestra Salvador Giner de la Societat Coral el Micalet dirigida fins 2007 per Salvador Porter, primer violí de l´Orquestra Municipal de València, i des de 2007 dirigida per Miquel Juan García. Participant en 2007 en les “Orquestrades de Catalunya” i en 2008 en la “Universitat Catalana d ́Estiu”. També ha format part de diferents agrupacions musicals com Orquesta Filarmónica de la Universidad de Valencia, Jove Orquestra de la FSMCV (com a viola solista i ajudant de solista) dirigida pel director Cristòbal Soler, Orquestra Simfònica segle XXI, Orquestra de Cambra de la Universidad Complutense de Madrid (com a viola solista) dirigida per director José Sanchís, també ha participat como a violista en l´ Orquestra de València. 

 

laura sanchez

Laura Sánchez

 
 • Professora de Flauta

Natural d’ Algemesí. Grau Professional en l’especialitat de Flauta Travessera pel Conservatori d’Ontinyent. Graduada en Finances i Comptabilitat per la Universitat de València.

Ha format part de diferents agrupacions musicals com l’Orquestra de la Ribera i la Jove Banda Simfònica Comarcal de la FSMCV -La Ribera Alta. Actualment, participa en l’Orquestra Simfònica JMG, l’agrupació Musics Sense Fronteres i la Banda Simfònica d’ Algemesí. 

És professora de la nostra escola de música des del curs 2016/17.germa catala

Germà Català

 
 
 • Professor de Piano

- Títol de les Ensenyances Professionals de Musica en l’especialitat de Piano. (Conservatori Professional de Música Josep Climent. Oliva)
- Títol de les Ensenyances Elementals de Música i Dansa en l’especialitat de Dansa Clàssica. (Conservatori Mestre Verd. Carcaixent)
- Títol de les Ensenyances Elementals de Música i Dansa en l’especialitat de Dansa Espanyola. (Conservatori Mestre Verd. Carcaixent)
- Professor de Piano en Escola Municipal de Música “Mestre Villar”. (Ròtova)

 Andreu Carbonell  
 • Professor de Trompa

Natural d'Algemesí. Grau Professional en l'especialitat de trompa al Conservatori "Mestre Vert" de Carcaixent amb menció d'honor. Ha format part de diverses orquestes i agrupacions musicals. Actualment forma part de la Orquestra Simfonica de la Ribera i la Banda Simfónica d'Algemesí.
Ha realitzat classes de perfeccionament musical amb professors de la talla de Maria Rubio, José Chanzá, Rik Vercruysse, Javier Bonet o Esa Tapani entre altres.
En l'actualitat cursa el grau superior de música en l'especialitat de trompa al Conservatori Superior de música "Salvador Seguí" de Castelló.
Es professor de la nostra escola des del curs 2016/2017.

 Toni Girbés  
 • Professor de Violí

Titulat Mitjà pel conservatori Mestre Vert de Carcaixent i natural d'Algemesí, és mestre de la nostra escola des del curs 2016/2017.
Inicià els estudis de violí a l'Escola de Música JMG amb Mónica Peiró i més tard ha realitzat classes amb Jose Carlos Alborch i diferents masterclass amb Vicent Balaguer.
És membre de la Orquestra Simfònica de la Ribera, la Orquestra "Josep Moreno Gans" i ha participat en els festivals de "Com Sona l'ESO" com a violí convidat.

----

config