Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Audició de l’Escola de Música “Josep Moreno Gans” al Saló d’Actes de la Casa de la Música

El proper dijous 13 de març a les 19,30 hores l'Escola de Música "Josep Moreno Gans" de la Societat Musical d'Algemesí oferirà l'audició de la segona avaluació.

En primer lloc actuaran alumnes d'instrument de les diferents especialitats que s'imparteixen a l'escola de música. Aquestes actuacions són molt importants doncs entre altres es tracta de que els futurs músics trenquen la por a l'escenari actuant davant de públic, mostrant els avanços tècnics i interpretatius que van assolint al llarg del curs.

Després serà el torn del Grup de Corda de Grau Elemental dirigit per la professora Merxe Fresquet amb obres de Nelson de Henning. L'audició finalitzarà amb l'Orquestra de Corda "Josep Moreno Gans" que tocarà Pizzicato Polka de Johann i Joseph Strauss i Brook Green Suite de Gustav Holst dirigits per Jordi Girbés Trull.

audicio2_2014
config