Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Nova Junta Directiva a la Societat Musical d’Algemesí

raul_blascoEl passat dilluns 24 de març, a les 20:00 hores, va tindre lloc als locals de la Societat Musical d'Algemesí l'Assemblea Anual de Socis. En la reunió ordinària es van presentar els comptes del passat any, els pressupostos per a l'entrant i es va fer un repàs de totes les activitats realitzades en el 2013 per la nostra associació.


A les 21:00 hores, i amb una alta assistència per part de socis, músics i simpatitzants, es va celebrar la reunió extraordinària on es va presentar la candidatura encapçalada per Raúl Blasco Ortega i es va passar a realitzar la votació. La nova Junta Directiva va eixir elegida per unanimitat. Per últim, el nou president va agrair la feina realitzada per la Directiva eixint durant els últims 4 anys i es van exposar les bones intencions d'aquest nou equip directiu.

La vinculació de Raúl Blasco Ortega amb la Societat Musical d' Algemesí comença l'1 de novembre de 2006, quan es matricula a l'Escola de Música "José Moreno Gans" de la Societat, on reprèn, després de molts anys, els estudis musicals que ja de xicotet hi havia iniciat. Cursa estudis elementals de solfeig i saxòfon tenor fins 2011. El 30 de Novembre de 2008 fa la seua entrada oficial a la Banda Simfònica davall la batuta de Juan José Visquert Fas. Un any més tard entra a formar part de la Junta directiva com a representant de músics. En març de 2010 se li atorga el càrrec de vicepresident de la Societat Musical. El passat dilluns 24 de març de 2014 va ser elegit, per l'Assemblea de Socis, President de la Societat.

config