Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

II Edició de l’Escola d’Estiu Musical

Degut a l'èxit que va tindre l'anterior edició, des de l'Escola de Música JMG ja estem preparant l'Escola d'Estiu Musical 2014. Es tracta d'un projecte dirigit a tots els xiquets, xiquetes i joves d'Algemesí (a partir dels 5 anys), ja que no és necessari tindre coneixements musicals per a participar.

Al voltant del tema "Músiques del món" es desenvoluparan totes les activitats. Realitzarem un divertit i educatiu recorregut per les diferents cultures musicals del nostre planeta, amb activitats molt diverses entre les que destaquen el teatre musical, la percussió corporal, el cant coral, la creació musical, etc. L'activitat musical es complementarà amb la realització dels deures escolars i amb activitats de caràcter lúdic, entre les que destaquen dues eixides on els menuts podran gaudir d'activitats a l'aire lliure.

Escola d'Estiu Musical a Algemesí

 

- Per a més informació consulteu el següent dossier on trobareu horaris, informació general i informació de matrícula -

DossierEEM14 

 

El curs està estructurat en dues quinzenes, en finalitzar cadascuna d'elles es celebrarà una audició al Saló d'Actes de la Casa de la Música, on familiars i amics podran gaudir de la feina realitzada pels alumnes. A més també realitzarem l'enregistrament d'un nou projecte audiovisual (a YouTube podeu veure el LipDub "Bon dia" realitzat en la passada edició).

Des de la Societat Musical d'Algemesí volem fer extensible aquest projecte a la majoria de xiquets, xiquetes i joves del nostre poble, per aquesta raó els germans tindran un 25% de descompte en el preu de la matrícula.
config