Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

III Trobada d'Escoles de Música a Algemesí

III Trobada d'Escoles de Música a Algemesí

El proper dissabte 10 de maig tindrà lloc la III Trobada d'Escoles de Música organitzada per la Societat Musical d'Algemesí. Els centres participants seran l'Escola de Música de la Sociedad Musical "La Paz" de Siete Aguas i l'Escola de Música local "Josep Moreno Gans".

La jornada començarà a les 12:30 hores amb una cercavila conjunta de les Bandes Joves de les dues Escoles que recorrerà els carrers de la nostra localitat i arribarà fins al Museu de la Festa, on els alumnes podran visitar les diferents exposicions i conèixer les nostres tradicions. Seguidament es celebrarà un dinar de germanor als locals de la Societat Musical i a continuació es realitzaran jocs d'integració.

Conclourem aquest encontre amb un concert d'entrada lliure al claustre del Museu de la Festa, que començarà a les 17:30 hores i al que podrem escoltar a la Banda Jove de la Sociedad Musical "La Paz" de Siete Aguas, així com a les nostres Bandes Infantil i Juvenil.

Aquest tipus de trobades són molt importants per a la formació musical dels nostres alumnes, ja que serveixen per a conèixer i relacionar-se amb altres xiquets i xiquetes de diferents punts de la geografia de la nostra província però amb les seues mateixes inquietuds i gustos.

config