Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Fi de curs de l’Escola de Música “JMG”

Fi de curs de l’Escola de Música “JMG”

Un any mes arriba l'estiu i amb ell finalitza un altre curs a l'Escola de Música "JMG" de la Societat Musical d'Algemesí. Acomiadem un gran curs, en el que s'ha batut el rècord d'alumnes matriculats: al voltant de 300 xiquets, xiquetes i adults d'Algemesí i de les poblacions veïnes aprenen música a la nostra escola. Per això, i com no podia ser d'altra forma, volem posar un punt i final d'or amb un seguit d'activitats per a que puguen gaudir els nostres alumnes i les seues famílies.

Destaca el concert que tindrà lloc el proper dimecres 11 de juny a les 19:00 hores al Teatre Municipal on actuaran les Bandes Infantil i Juvenil i acomiadarem als alumnes que finalitzen els seus estudis a la nostra Escola. Aquest acte té una gran importància ja que serà la primera vegada per molts dels menuts que formen part d'aquestes agrupacions xafen l'escenari del Teatre Municipal.

Però això no és tot, el dijous 19 els alumnes d'instrument, el grup de corda i el grup de saxos oferiran l'Audició de Fi de curs al Saló d'Actes de la Casa de la Música. L'última setmana de juny se celebrarà la XII Convivència d'Alumnes a l'alberg juvenil d'Alborache, i per a rematar, el mes de juliol tindrà lloc la II edició de l'Escola d'Estiu Musical que tant d'exit va tindre l'any passat.

Des de l'Escola de Música "JMG" vos desitgem bon estiu i molta música!

config