Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

36é Festival de Bandes “Fira Sant Onofre”

36 Festival Bandes d'Algemesí

Amb el mes de juny Algemesí es plena de fira i d’activitats culturals, esportives i lúdiques. La Societat Musical també vol posar el seu granet d’arena en aquests dies festius i organitza, des de fa 36 anys, el Festival de Bandes “Fira Sant Onofre”.Enguany el concert tindrà lloc el proper dissabte 14 de juny, a les 19:30 hores, al Teatre Municipal.

Moltes són les bandes que han passat en aquests anys pel nostre poble, que junt a la banda local han oferit grans actuacions. En aquesta ocasió gaudirem de les interpretacions de la Banda “La Primitiva” de Serra, que actuarà en la primera part del concert. Dirigits pel seu mestre José Tortajada Pallarés interpretaran el pasdoble de Rafael Talens “Dúnia Piris”, una selecció de la sarsuela “El principe Carnaval” de José Serrano Simeón i l’obra “Coliseum” de Hugo Chinesta.

A continuació, després d’un breu descans, podrem escoltar a la Banda Simfònica d’Algemesí, que baix la batuta del seu director Alberto Ferrer Martínez interpretarà el pasdoble gallec “Puenteareas” de Reveriano Soutullo, l’obertura “Rienzi” de Richard Wagner i com a punt final del concert la fantasia per a banda “Extreme Beethoven” de Johan de Meij.

Les entrades (3 €) estaran a la venda el proper dimarts 10 de juny de 18:00 a 20:00 hores i una hora abans del concert a les taquilles del Teatre.

config