Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La Banda Simfònica d’Algemesí es retroba amb el públic

Cocnert de Primavera 2021 lowL’agrupació oferirà un concert el pròxim dissabte 10 d’abril a les 18.30 hores a la plaça del Pla, interpretant un repertori de pasdobles valencians.

Aquest esperat retrobament tindrà lloc després de més d’un any sense poder oferir actuacions amb públic presencial, amb un concert que vol ser un homenatge a les Falles i totes les festes que no s’han pogut celebrar en aquest any de pandèmia.

El nostre estimat públic, que tant hem trobat a faltar, podrà gaudir d’una agradable vesprada de pasdobles fallers i festers, entre els que es podran escoltar des dels més tradicionals com “Valencianeta” o “L’entrà de la Murta”, i d’altres més moderns com “Música i vinos” o “El brujo”, però que de segur enamoraran a l’audiència. A més, l’esdeveniment estarà conduit per la Fallera Major de la ciutat, Inés Puigvert.

L’accés al concert, que es realitzarà a l’aire lliure, serà gratuït però amb un aforament limitat i controlat. A més, es mantindran les distàncies de seguretat tant entre el públic com entre els músics, i es seguiran les recomanacions sanitàries.

config