Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La família creix

Tots els anys, en arribar novembre, s’incorpora de forma oficial un grup de nous músics a la Banda Simfònica d’Algemesí.

Després del pas per l’Escola de Música “José Moreno Gans” ha arribat el moment que amb tanta il·lusió esperaven: passar a formar part de la Banda “gran”. Tot i que enguany la celebració s’ha vist truncada per la situació sanitària, volem felicitar igualment els nous músics i les seues famílies per l’esforç realitzat en els últims anys, perquè iniciar els estudis musicals requereix molta dedicació i formar part d’una agrupació com la Banda Simfònica representa un important compromís amb la seua estima per la música.

D’altra banda, pel que fa al calendari d’actes organitzats amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, cal dir que el passat 19 de novembre es va celebrar l’audició de l’Escola de Música, on va participar un nombre reduït d’alumnes i es van complir totes les mesures requerides per protegir la salut de tots els assistents. Quant al concert de Santa Cecília de la Banda Simfònica, la data encara està en l’aire perquè s’han hagut de cancel·lar alguns assajos, però està previst que es realitze al llarg del mes de desembre. Esteu atents a les nostres xarxes socials, doncs allí anem informant dia a dia de tota la nostra actualitat!

educandos 2020

config