Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Santa Cecília 2020

Novembre és el mes per excel·lència de la música degut a la gran quantitat d’activitats variades realitzades al voltant de la celebració de Santa Cecília: cercaviles, concerts, audicions, actes oficials, dinars i sopars de germanor. Enguany, com tants altres aspectes del nostre dia a dia, tot això s’ha vist alterat.

Des de la Societat Musical d’Algemesí portem mesos treballant de valent per poder-nos adaptar a la nova normalitat en què vivim immersos, però som conscients que no podem viure aliens a la situació. Aquest any hem acordat suspendre la gran majoria d’actes que solem realitzar per festejar Santa Cecília, actes que són molt especials per a nosaltres, ja que festegem la música en la seua essència; la nostra raó de ser com a músics.

Pot sonar estrany, fins i tot extremadament romàntic, vist des de fora, però cal tindre en compte que els músics de la Banda Simfònica solem fer música “per als altres”: en les processons i cercaviles la nostra música amenitza l’esdeveniment i serveix d’acompanyament a les autoritats, en un concert volem fer gaudir el públic... Però no en Santa Cecília. A la cercavila d’entrada dels nous músics toquem per donar-los la benvinguda, al concert acompanyem els nostres companys solistes en un dia ple d’emocions. Celebrem, juguem, interpretem i gaudim musicalment. La festa és nostra, i nosaltres som els protagonistes.

Malauradament la situació actual no és gens favorable i la nostra festa haurà d’esperar. Nosaltres seguirem treballant, amb les precaucions que corresponguen, i ja celebrarem quan apleguen temps millors. Això sí, la música no pararà.

Banda Simfònica d'Algemesí el 2019

 

config