Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La banda del C.E.I.P. Ribalta

banda ribaltaDes del curs 2017/2018 l’Escola de Música JMG realitza extraescolars de música en diferents col·legis de la ciutat. L’objectiu d’aquestes classes és apropar la música a l’alumnat d’una manera senzilla i còmoda, sense eixir del seu centre, iniciant-los en el llenguatge musical per tal que, qui estiga interessat, puga començar a aprendre a tocar un instrument musical.

En l’actualitat, els col·legis Ribalta, Blasco Ibáñez, Salvador Andrés i Maristes són els que es beneficien d’aquesta activitat duta a terme pel professorat de l’Escola de la Societat Musical d’Algemesí.

Després de tres cursos de treball es comencen a recollir els fruits sembrats i tractats amb tanta estima: al centre Ribalta ja hi ha una desena d’alumnes estudiant instrument a través de l’Escola JMG, fet que ha permés que aquest curs es puga formar una banda pròpia al col·legi. La banda de Ribalta assaja al propi centre els dimecres en horari de 15.30 a 17 hores, està formada per instruments de vent i percussió, i va realitzar la seua primera actuació al festival de Nadal del centre el passat mes de desembre, amb molt bona acollida per part del públic.

Iniciatives com aquesta de la Societat Musical d'Algemesí, pretenen demostrar que la música és cada vegada més accessible per a qualsevol persona, especialment per als més menuts, que a través d'aquestes extraescolars descobreixen que les activitats musicals també són divertides, a l'hora que quasi sense adonar-se absorbeixen grans valors que complementen la seua educació.

config