Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Arranca la nova temporada a la Banda Simfònica d’Algemesí

Amb la finalització al mes de novembre de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música,  la Banda Simfònica d'Algemesí dóna per acabada una temporada i comença a arrancar els motors de la següent. Si bé és cert que la principal agrupació de la Societat Musical d’Algemesí té una agenda molt intensa durant tot l’any, és en arribar el mes de novembre quan l’activitat es triplica i tots els caps de setmana hi ha actes ressenyables. Des de novembre de 2018, ara fa un any, moltes han sigut les activitats, concerts i actes de carrer en els que la Banda ha estat present.

El concert d’hivern amb la participació d'alumnes de l'Escola de Música JMG, el concert de primavera dedicat a les Bandes Sonores del cinema, el festival de bandes durant la Fira de Sant Onofre i el concert d’intercanvi amb la Banda de la Societat Musical de Benimuslem, el concert de la Nit del Retorn i el de pasdobles a setembre, el concert extraordinari durant les festes al barri del Carrascalet a octubre i per últim, el concert de Santa Cecília del passat 24 de novembre. Un total de 8 concerts que ha realitzat la Banda Simfònica d’Algemesí dalt dels escenaris, als que enguany s'ha de sumar el debut de l'Ensemble de la Societat Musical d'Algemesí que al mes de març va oferir el concert monogràfic de George Gershwin.

Però la banda també és una agrupació molt activa als carrers d'Algemesí. Moltes són les cercaviles i processons que se celebren al nostre poble, i en la gran majoria d’elles els músics de la banda són els encarregats d’obrir o tancar la comitiva. Durant aquest any, han sigut un total de 18 actes en els quals ha participat la banda, com per exemple la cavalcada dels Reis Mags i  l’acte institucional de Sant Sebastià de la Vila en gener, la proclamació i presentació de les Falleres Majors d’Algemesí, les celebracions del 9 i 12 d'Octubre, la trilogia de processons a la Mare de Déu de la Salut, el Corpus o la processó de la Sra. Pepa entre d’altres.

Si al cicle de concerts i actes de carrer sumem els dos assajos setmanals que realitzen els músics algemesinencs cada dimarts i divendres a l’aula d’assaig de la Casa de la Música, podem afirmar sense cap dubte que la Banda Simfònica d’Algemesí és una de les agrupacions amb més activitat durant tot l’any al nostre poble.

La nova temporada 2020 es presenta igual d'activa que la passada, amb grans metes fixades a l'horitzó on vos podem avançar un concert molt especial a febrer on tindrem l'honor de fer l'estrena mundial d'una obra compost expressament per al nostre director Alberto Ferrer, l'impressionant muntatge del musical Los Miresables que estem preparant junt amb altres agrupacions algemesinenques per al mes d'abril i la visita al camp de Mestalla del València CF en maig.

config