Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

10 de febrer: un concert per a tota la família

concert hivern19El pròxim diumenge 10 de febrer, la Banda Simfònica d'Algemesí oferirà al Teatre Municipal a les 12h un concert amb la participació d'alumnes de l'Escola de Música JMG; un concert que per la seua temàtica és ideal per a gaudir tant adults com menuts.

L'agrupació algemesinenca fa mesos que està treballant el repertori del seu pròxim concert encapçalatda pel seu director Alberto Ferrer. En la primera part gaudirem d'una peça de música festera, "Tarde de Abril", de qui va ser director de la nostra Banda, Amando Blanquer. Després gaudirem de l'estrena a Espanya de l'obra "Man on the Moon", de Xavier Zamorano, que descriu a través de la música la gesta, fa 50 anys, de viatjar fins al nostre satèl·lit per primera vegada. Per a rematar aquesta part un grup d'alumnes de l'Escola de Música JMG seran els encarregats de cantar, amb l'acompanyament de la Banda Simfònica, una selecció de divertides i emotives obres com "Lluna Mediterrània", de Teo Aparicio i "El caracol MiFaSol", de Ferrer Ferran.

Per encetar la segona part del concert el públic assistent escoltarà "Reflections of this time" de Ted Huggens, obra en què la Banda Simfònica estarà acompanyada pel trio de rock bàsic: bateria, guitarra i baix elèctric. L'espectacular "El Arca de Noé" d'Óscar Navarro és l'obra elegida per a acabar el concert. Ens traslladarem a l'èpic esdeveniment bíblic del Diluvi Universal i la salvació dels animals, i de segur deixarà meravellat el públic assistent.

config