Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

L’Escola d’Estiu Musical es consolida com una alternativa lúdica i cultural per als estius dels més menuts

El format creat per l’Escola de Música JMG de la Societat Musical d’Algemesí combina diversió, cultura i aprenentatge i ja porta sis estius oferint una alternativa diferent per a xiquets, xiquetes i joves a partir dels 5 anys. Una escola d’estiu on la música és el fil conductor de totes les activitats i on no cal tindre coneixements musicals previs per a participar. 

La VI edició de l'escola d'estiu, que en aquesta ocasió porta per títol “Viatge a Broadway”, compta enguany amb 150 alumnes que ja han conegut alguns dels musicals més importants i influents de la història com “Cabaret”, “Los Miserables” o “La la land”, entre molts altres. Al llarg dels matins del mes de juliol, els alumnes tenen temps per a la realització dels deures escolars d’estiu, jocs i activitats de caràcter més lúdic, a més de dues eixides a espais naturals del poble i dues audicions (en finalitzar cada quinzena) on els alumnes mostraran tot el que han aprés.

Diversió i aprenentatge en una exitosa fórmula que tant alumnes com pares han ajudat a consolidar al llarg dels anys; el menuts per gaudir i aprendre durant l'estiu en les moltes i variades activitats que el professorat porta setmanes elaborant, i els pares i mares per comprovar la il•lusió amb la que els seus fills i filles arriven a casa amb mil històries i anècdotes que contar. 

Escola d'Estiu Musical Algemesí

config