Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La Banda Simfònica d’Algemesí prepara el seu pròxim concert

hivern18El concert, que tindrà lloc el dissabte 3 de febrer a les 19 hores al Teatre Municipal, comptarà amb la col·laboració del pianista d’Algemesí Jordi Pellicer.

La Banda Simfònica d’Algemesí treballa des de fa setmanes baix les ordres del director Alberto Ferrer per tal d’oferir un repertori curt però d’allò més intens. En la primera part del concert, el públic assistent podrà gaudir amb la interpretació del Concert per a Piano Op. 16 en la menor d’Edvard Grieg de la mà del pianista local Jordi Pellicer i acompanyat per la Banda. Es tracta d’una de les obres més conegudes i importants del repertori pianístic, que de segur fa les delícies dels amants d’aquest instrument i de la música en general.

A la segona part, la Banda interpretarà dues obres en solitari. Amb Suite Alicantina de Ricardo Dorado viatjarem per la música tradicional de la província veïna amb un llenguatge modern que explora les grans possibilitats de la banda. Per tancar el concert gaudirem de l’obra Diego de Acevedo del mestre Asins Arbó, una suite simfònica que forma part de la banda sonora de la sèrie que Televisió Espanyola va enregistrar el 1966 al voltant del personatge històric.

Les entrades es podran adquirir, al preu de 3 € (1,5 € Socis SMA), del 29 de gener al 2 de febrer en horari de 17 a 20 hores a la secretaria de la Societat Musical i una hora abans del concert a les taquilles del Teatre.

config