Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

El Grup de Percussió de la Societat Musical d’Algemesí actuarà a la Xopera

fact percussioEl concert, que tindrà lloc el pròxim diumenge 15 d’octubre a les 11.30 hores, serà la cloenda del FACT (Festival d’Art, Cultura i Tecnologia).

El Grup de Percussió està format per 8 joves músics de la Banda Simfònica d’Algemesí, tots ells professionals o estudiants de Percussió, que fa mesos que estan preparant aquest concert emmarcat dins el Festival que organitza l’Espai Jove i la Regidoria de Joventut.

Per a l’ocasió ens han preparat un repertori d’allò més variat que omplirà de ritme l’espai natural de la Xopera i que espera agradar tant al públic més jove com a aquell que ja no ho és tant. Es podrà escoltar des d’obres compostes expressament per a percussió, fins a ritmes africans i adaptacions de coneguts temes de rock. Es tracta d’un concert diferent on el públic podrà gaudir de l’ampla varietat d’instruments que conformen la família de la Percussió i les possibilitats que aquestos ofereixen. Sense dubte es trencaran els motles establerts i la concepció clàssica de la paraula concert.

config