Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Músics Sense Fronteres: 15 anys de voluntariat musical

msf17L’agrupació solidària de la Societat Musical d’Algemesí, que enguany celebra el seu 15 aniversari, aprofita les vacances d’estiu per portar la seua música als nostres majors.

Des de l’any 2002 un grup de músics de la Societat Musical d’Algemesí realitza actes solidaris sota el nom de “Músics Sense Fronteres”. Es diu molt prompte, però 15 són molts anys dedicats a col•laborar amb aquells qui necessiten la seua música d’una manera totalment desinteressada. Des de la seua fundació, l’agrupació algemesinenca ha col•laborat amb activitats benèfiques de diferents associacions, amb la Creu Roja o amb residències d’ancians, entre altres. D’altra banda, cal remarcar que un gran nombre de músics, tant de la nostra població com d’altres veïnes, han passat per l’agrupació, dedicant el seu temps lliure a la causa i col•laborant amb el que millor saben fer per tal de crear un món més just, solidari i alegre.

Durant els mesos d’estiu, aprofitant les vacances escolars, és quan Músics Sense Fronteres realitza la major part de la seua activitat anual. Cada setmana l’agrupació visita una residència d’ancians per tal de regalar la seua música als nostres majors. Els músics algemesinencs ja han recorregut les residències d’Algemesí, Alzira, Carcaixent i Sollana, interpretant un repertori compost pels pasdobles més populars que han aconseguit omplir de bon ambient els nomenats centres, fent passar una agradable estona a usuaris i treballadors.

Però la seua labor encara no ha finalitzat, Músics Sense Fronteres espera continuar amb la seua tasca i repartir música i alegria com fins ara per molts anys!

config