Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Toni Sabater Nácher guanya el III Concurs d’Alumnes de l’Escola de Música JMG

toni sabater

Des de l'Escola de Música 'José Moreno Gans' i la Societat Musical d'Algemesí continuem apostant per una educació musical de qualitat i adaptada als nous temps i per això volem destacar la importància d'aquest premi que a més de ser un estímul de cara a futures ensenyances musicals, reconeix el mèrit i la dedicació dels alumnes durant els seus estudis elementals de música a la nostra escola.

El passat divendres 16 de juny els alumnes que aquest curs finalitzen 4rt de Grau Elemental oferiren una audició a l’emblemàtic claustre del Museu de la Festa. Cal remarcar l’alt nivell musical demostrat pels 12 participants que interpretaren una obra del repertori del seu instrument. El jurat, compost per professors de l'Escola, va avaluar cada actuació, i sumant aquesta puntuació a la nota mitjana extreta de totes les assignatures que els alumnes han cursat al centre, es van obtenir els resultats finals sent Toni Sabater Nácher, alumne de saxòfon del professor Raül Richart, el guanyador.

A la II Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música, que tindrà lloc el proper dijous 22 de juny al Teatre Municipal, se li lliurarà a Toni el diploma acreditatiu del premi i un xec per valor de 60 € per a adquirir material musical. A continuació, Toni interpretarà l’obra que li ha portat a ser guanyador del premi.

 

config