Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Fi de curs intens a l’Escola de Música JMG

fidecurs17Un cicle d’audicions on participaran tots els alumnes de l’Escola i les activitats d’estiu omplen el calendari del centre algemesinenc.

Amb el fi de curs l’activitat a l’Escola de Música JMG de la Societat Musical d’Algemesí es multiplica. És l’hora de que l’alumnat mostre el treball realitzat durant el curs acadèmic i des de l’Escola s’ha preparat un complet cicle d’audicions on participarà quasi la totalitat de l’alumnat del centre, que aquest curs supera les 440 matriculacions.

Les audicions d’aula recorreran diferents espais del poble: l’última setmana de maig el públic podrà gaudir de les actuacions dels alumnes de vent al Jardí del Teatre Jaume I i en juny els alumnes de corda actuaran al Pati del Casino. Aquest seguit de xicotets concerts es rematarà amb el 3r Concurs d’Alumnes que tindrà lloc el 16 de juny al Museu de la Festa i amb dues audicions generals es celebraran al Teatre Municipal els dies 20 i 22 de juny i on participaran totes les agrupacions de l’Escola: les Bandes Infantil i Juvenil, l’Orquestra JMG i el Cor.

Però l’activitat de l’Escola de Música JMG no finalitza ací, els dies 27, 28 i 29 de juny alumnes i professors gaudiran d’uns dies de convivència a l’alberg “Torre de Alborache”, on hi haurà temps per a gaudir de divertides activitats esportives, lúdiques i, com no, musicals. Per rematar el curs 2016/2017 com cal, durant el mes de juliol el centre ofereix la 5ª edició de l’Escola d’Estiu Musical, un espai per a treballar la música d’una forma molt diferent i motivadora, que està oberta a tots els xiquets i xiquetes del poble i que enguany estarà inspirada en la millor música de cine.

config