Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La Sarsuela, protagonista del pròxim concert de la Banda Simfònica d'Algemesí

sarsuela17El concert, que tindrà lloc el pròxim dissabte 13 de maig a les 19:30 hores al Teatre Municipal, comptarà amb la col•laboració dels cantants Cristina Martínez, Pepe Martínez i Rosabel Ferragud.

L’agrupació algemesinenca treballa de valent des de fa setmanes per preparar aquest espectacle que de segur encantarà al públic. Per a l’ocasió, el director Alberto Ferrer ha escollit algunes de les sarsueles més conegudes i boniques del repertori. Es podran escoltar cançons, duos i àries, interpretats pels nostres solistes, de sarsueles com La canción del Olvido, La tabernera del puerto, El niño judío, o Luisa Fernánda, entre altres, així com obertures i intermedis on la Banda actuarà en solitari com El tambor de granaderos o La leyenda del beso.

D’altra banda, amb aquest espectacle es pretén fer un xicotet homenatge als socis, que són peça fonamental a la Societat Musical d’Algemesí i els quals podran recollir la seua entrada de forma totalment gratuïta. Per a la resta de públic el preu de l’entrada serà de 3 € i es podran adquirir a la Secretaria de la Societat del 8 al 12 de maig en horari de 17 a 20 hores i a les taquilles del Teatre des d’una hora abans de començar l’espectacle.

config