Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

L’espectacle musical Bandàstic visitarà les escoles d’Algemesí

Foto BandàsticUn grup de músics compost per membres de la Banda Simfònica d’Algemesí realitzarà durant el mes de maig una sèrie d’audicions dirigides als alumnes de primària.

Sota el nom de Bandàstic, la Societat Musical repeteix aquesta exitosa fórmula per a apropar la música als menuts. Es tracta d’un divertit espectacle musical amb el qual els xiquets i xiquetes de les escoles d’Algemesí podran gaudir d’escoltar un concert en directe a més de participar activament al mateix. El repertori escollit per a l’ocasió comptarà amb peces d’estils musicals molt diversos, des de música clàssica fins a bandes sonores de pel•lícules o cançons pop.

Amb aquestes audicions la Societat Musical pretén donar a conéixer la seua tasca cultural així com incentivar la matrícula de nous alumnes a la seua Escola de Música “José Moreno Gans”, la pedrera de músics d’on es nodreixen la Banda Simfònica i les altres agrupacions musicals de l’associació.

config