Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La Banda Simfònica d’Algemesí prepara un concert dedicat a la música americana

COncert d'Hivern 2017 - Banda Simfònica d'AlgemesíEl concert tindrà lloc al Teatre Municipal el pròxim dissabte 11 de febrer a les 19:30 hores i comptarà amb l’actuació de Cristina Llorens, timbal solista de l’Orquestra de Córdoba.

En la primera part del concert escoltarem una selecció d’obres que pretén ser un homenatge a la música llatina. Per començar, Alberto Ferrer, director artístic de l’agrupació, ha escollit dues peces del compositor mexicà Arturo Márquez. Amb la Conga del fuego i el Danzón nº2 estem segurs que els músics algemesinencs faran vibrar el seu públic amb els animats ritmes llatins i caribenys que es barregen en les obres d’un dels compositors contemporanis més coneguts i que ha aconseguit portar la música tradicional mexicana a la sala de concerts. A continuació gaudirem amb el Concert per a Timbals del brasiler Ney Rosauro, interpretat per l’algemesinenca Cristina Llorens, Timbal-Percussió solista de l’Orquestra de Córdoba i músic de la Banda d’Algemesí.

En la segona part del concert, els músics de la Banda Simfònica ens interpretaran un repertori compost íntegrament per música nord-americana. La First suite for band d’Alfred Reed serà l’encarregada d’encetar aquesta part, una obra amb moviments contrastants que és una bona representació dels diferents estils musicals que conviuen a l’ampli territori dels Estats Units. Per finalitzar el concert d’una manera apoteòsica, el públic assistent gaudirà de l’obra Godzilla eats Las Vegas d’Eric Whitacre, una peça musical plena d’efectes especials i sorpreses que preparen amb molta il•lusió els músics de la Banda Simfònica d’Algemesí i que de segur deixarà sorpresos als assistents.

Les entrades es podran adquirir del 6 al 10 de febrer a la Secretaria de la Societat Musical en horari de 17 a 20 hores i una hora abans del Concert a les Taquilles del Teatre. El preu és de 3 € (1,5 € per als socis de la Societat Musical).

config