Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Músics Sense Fronteres continua amb la seua labor solidària

Musics Sense Fronteres, nadal 2016L’agrupació de la Societat Musical d’Algemesí ha représ la seua activitat durant les vacances de Nadal visitant diferents entitats locals i de la veïna població d’Alzira que es dediquen a la cura d’ancians i malalts.

Aprofitant aquestes dades senyalades, Músics Sense Fronteres ha portat alegria i música als nostres majors realitzant una visita a les residències d’ancians d’Algemesí i municipal d’Alzira així com al Centre de Malalts d’Alzheimer de la nostra ciutat. Els músics més solidaris han interpretat un repertori compost per pasdobles i nadales que han omplit de bon ambient els nomenats centres fent passar una agradable estona a usuaris i treballadors.

Músics Sense Fronteres porta a terme la seua labor solidària des de fa quasi 15 anys, participant a diferents actes solidaris i visitant persones que necessiten la seua companyia. La iniciativa va tindre molt bona acollida des del principi i cada vegada són més els músics que participen, tant d’Algemesí com d’altres poblacions veïnes. D’altra banda, cal remarcar que des de l’agrupació estan preparant-se nous projectes solidaris que portaran la seua música a altres àmbits de la nostra societat que també ho necessiten, sense abandonar la línia de treball que ve seguint-se des de fa anys.

config