Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La Banda Simfònica, una de les protagonistes del setembre algemesinenc

Concert Nit del Retorn 2016Una nova flashmob, els tradicionals concerts de la Nit del Retorn i de pasdobles i un concert al Palau de les Arts han fet les delícies dels amants de la música al nostre poble.

Tothom sap que setembre és un mes clau per als algemesinencs, però enguany ha sigut d’allò més especial per als membres de la Banda Simfònica d’Algemesí així com per a tots aquells que estimem la música. Després de mesos d’intens treball, els músics algemesinencs encetaren el seu seguit d’actuacions amb una flashmob a la plaça del Mercat. El dissabte 3 de setembre al migdia, la Banda sorprenia els vianants amb la inesperada interpretació d’un fragment de l’Obertura de Txaikovski “1812”, que ja compta amb més de 30.000 visualitzacions a la plataforma YouTube.

D’altra banda, els tradicionals concerts de la Nit del Retorn i de pasdobles ja estan fortament consolidats al nostre poble i s’esperen amb gran expectació per part del públic. Al concert preàmbul de les festes de la Mare de Déu de la Salut d’aquest any, l’agrupació algemesinenca va encisar el seu públic amb una primera part dedicada a la música espanyola en què la col•laboració de les ballarines Manin i Marina Coso i els guitarristes Néstor Mont i Bernat Pellisser va estar enlluernadora. Però el plat fort vindria en la segona part amb la interpretació integra de l’obertura “1812” de gran dificultat i amb un final apoteòsic que la nostra Banda va saber lliurar amb mestria. Pel que fa al concert de pasdobles, aquest any en la seua 23ª edició, cal destacar la cuidada selecció d’algunes de les millors peces d’aquest gènere realitzada pel mestre Alberto Ferrer i la gran afluència de públic al concert, com ja és habitual.

També volem remarcar el concert que va oferir la Banda Simfònica d’Algemesí, junt amb la Unió Musical d’Alberic, el passat 18 de setembre al Palau de les Arts de València. En aquest escenari de luxe, l’agrupació algemesinenca, encarregada de la primera part del concert, va interpretar algunes de les obres que més agradaren a la Nit del Retorn. Més de 450 algemesinencs van tindre el gust d’acompanyar a la Banda Simfònica d’Algemesí en aquesta expedició que sense dubte quedarà gravada en la nostra memòria durant molt de temps.

Per últim no podem oblidar la participació de la Banda Simfònica a les processons de la Mare de Déu i a la Setmana Taurina, ocasions amb les que anima i acompanya als algemesinencs, creant un ambient d’allò més festiu per al mes per excel•lència del nostre poble: setembre.

Concert al Palau "Reina Sofia"

config