Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La Societat Musical d’Algemesí i el Centre Professional de Música i Dansa “J.B. Cabanilles” demanen una nova Casa de la Música

edificiDegut al creixement que les dues entitats han experimentat els últims anys el edifici que en l’actualitat comparteixen, situat a la plaça del Teular, s’ha quedat menut.

El passat mes de gener, els representants de les dues entitats es reunien amb el regidor de cultura, Pere Blanco, per a sol•licitar formalment que la seua petició siga escoltada per l’equip de govern.

L’actual Casa de la Música, que les dues entitats comparteixen des de fa decennis, s’ha quedat obsoleta per al volum d’alumnes que fan un us continuat de l’edifici i com que ja és impossible habilitar noves aules dins d’aquest, demanen la creació de nous espais per a poder realitzar la seua activitat.

Després d’un llarg procés de debat, les dues entitats han arribat a la conclusió de que la millor opció seria la construcció d'una nova Casa de la Música que permetera a cadascuna disposar del seu propi espai adaptat a les seues necessitats. Amb aquesta petició s’espera que l’equip de govern escolte les necessitats de dos grans col•lectius de la ciutat i prenga les mesures oportunes por començar amb aquest procés el més aviat possible, doncs és un problema que cada vega afecta a més algemesinencs.

config