Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

L’Escola de Música JMG prepara una gran festa africana a benefici d’Algemesí Solidari

Cartell Algemesi SolidariEl pròxim divendres 4 de març els i les alumnes de l’Escola de Música José Moreno Gans oferiran una audició a benefici de l’associació Algemesí Solidari. La cita tindrà lloc al Teatre Municipal a les 19.30 h. Les entrades es podran adquirir al preu de 3 € (Socis SMA 1,5 €) a la secretaria de la Societat Musical del 29 de febrer al 3 de març en horari de 17.00 a 20.00 h. i a les taquilles del Teatre una hora abans del concert. També es pot col·laborar amb entrades de fila zero des d’1,5 €.

Des de l’Escola de Música JMG es pensa que la música és una fantàstica ferramenta per a educar en valors com el companyerisme, l’altruisme i la solidaritat. És per això que des del curs passat es dedica una de les audicions que ofereixen els alumnes al Teatre Municipal a una bona causa. Després de la bona acollida que va tindre la iniciativa el curs passat amb l’audició que es va oferir a favor de l’associació local Adisalge, enguany tota la recaptació de les entrades anirà destinada a Algemesí Solidari.

Amb l’objectiu d’involucrar al màxim a l’alumnat en la causa per la qual treballa Algemesí Solidari, els voluntaris de l’associació han passat durant uns dies per l’aula d’assaig de l’Escola i tots els alumnes han tingut l’oportunitat de conéixer el seu projecte de molt prop. El fi de festa tindrà lloc el pròxim dia 4 de març amb l’audició de temàtica africana que amb molta il·lusió s’està preparant des del centre. Us esperem!

config