Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La Banda Simfònica d’Algemesí ofereix un concert benèfic a favor de Ribercan

Concert a favor de RibercanLa Banda Simfònica i el seu director Alberto Ferrer estan preparant un repertori molt atractiu i amb grans col•laboracions.

L’acte tindrà lloc el proper dissabte 13 de febrer a les 19:30 hores al Teatre Municipal de la ciutat. Les entrades estaran a la venda del 8 al 12 de febrer de 17:00 a 20:00 h. a la Secretaria de la Societat Musical i una hora abans de Concert a les taquilles del Teatre. El preu es de 6 € per entrada, com a tots els concerts els socis de la SMA tindran un 50% de descompte. Hi hauran disponibles entrades de fila zero al preu de 3 € per a tots aquells que vulguen col•laborar amb la causa encara que no puguen assistir al concert. Tot el recaptat es donarà a l’Associació Protectora d’Animals de la Ribera, Ribercan.

La Banda Simfònica i el seu director Alberto Ferrer estan preparant un repertori molt atractiu per a aquest concert solidari. Per a aquesta ocasió comptarem amb grans col•laboracions, com la del saxofonista algemesinenc, i membre de la nostra Banda, José Plaza, qui ens interpretarà la Ballada de Henri Tomasi, una obra per a saxo solista i banda que segur que encanta al públic. En la segona part del concert gaudirem d’un repertori integrat per música espanyola, entre el qual destaca l’espectacular obra d’Oscar Navarro Hispània, inspirada en els grans compositors espanyols i que comptarà amb la col•laboració dels guitarristes Juan Bautista Gimeno i Bernat Pellisser.

RIBERCAN és una societat protectora d'animals sense ànim de lucre que solament compta amb les aportacions econòmiques dels socis, de les persones que cada mes apadrinen un gos i de les donacions particulars. Aquesta protectora va ser creada l’any 1997 a la ciutat de Carcaixent. Situada en un terreny de cedit per l'Ajuntament, aquest es queda curt d’espai ja que actualment tenen albergats més de 180 gossos que estan esperant una oportunitat de tenir una llar i de rebre tot l'afecte i l'atenció que es mereixen.

config