Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La Societat Musical d’Algemesí prepara dos concerts solidaris a benefici de Ribercan i Algemesí Solidari

Foto: Ximo TomàsEl 13 de febrer i el 4 de març, la Banda Simfònica i l’Escola de Música ‘JMG’ dedicaran la seua música a dues bones causes.

La Societat Musical d’Algemesí està preparant dos concerts solidaris a favor de dues associacions que cada vegada estan agafant més força a la nostra comarca. El primer d’ells tindrà lloc el proper dissabte 13 de febrer per la vesprada on la protagonista serà la Banda Simfònica i tota la recaptació del concert anirà destinada a Ribercan, Societat Protectora d’Animals de la Ribera situada a la localitat veïna de Carcaixent.

La segona actuació solidària estarà a càrrec de l’Escola de Música JMG. Els alumnes del centre estan preparant una gran festa amb música i actuacions de temàtica africana que tindrà lloc el divendres 4 de març on tots els beneficis seran donats a l’associació local Algemesí Solidari.

Un dels objectius principals de la Societat Musical és establir llaços d’unió i realitzar col•laboracions amb altres entitats i associacions. Els últims anys destaca la participació del nostre col•lectiu amb músics i agrupacions musicals com els compositors Juan i Toni Giménez Cerezo, els cantants Ana Albelda i Pepe Martínez, la Colla d’Algemesí o Xavi Richart entre altres, així com entitats o associacions de diferent índole com són Berca Grup de Danses o les dues colles muixerangueres de la ciutat. Amb aquest format de concerts solidaris establim noves formes de col•laborar amb altres entitats que poden parèixer més llunyanes a la nostra llavor però que realment tenim molts punts en comú.

config