Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Celebra el Nadal amb l’Escola de Música JMG

Amb motiu del començament de les festes de Nadal i el fi de la primera avaluació, l’Escola de Música “José Moreno Gans” de la Societat Musical d’Algemesí organitza unes audicions on els alumnes mostraran tot el que han aprés durant el trimestre que finalitza.

nadal jmg 15

Es realitzaran diverses audicions al llarg de tota la setmana. Algunes d’elles com la de l’aula de piano (dijous 17) i la de violí (dimarts 22) tindran lloc a la seu de la Societat Musical; altres, les més grans i amb major participació, tindran lloc als diferents teatres de la nostra ciutat.

La tradicional Audició de Nadal tindrà lloc al Teatre Municipal el divendres 18 a les 19.30 hores. Actuaran alumnes d’Estimulació Musical II, Preparatori, Grups Instrumentals i posarà punt final a l’audició l’agrupació dels més menuts de la casa, la Banda Infantil, amb un repertori molt divertit que de segur agradarà a tots els assistents. La venda d’entrades al públic en general tindrà lloc el dijous 17 a la Secretaria de la Societat Musical i una hora abans de l’audició a les taquilles del Teatre. Preu: 2 € (Socis SMA: 1 €)

D’altra banda, ja fa anys que la Societat Musical aposta pels instruments i instrumentistes de corda i pretén impulsar el seu estudi. Cada vegada són més els alumnes que elegeixen tocar algun instrument de la família de la corda i per primera vegada es dedicarà en l’Escola JMG una audició a ells. Aquesta tindrà lloc al Teatre Jaume I el dimecres 23 de desembre a les 19.30 hores. En ella actuaran quasi tots els alumnes de corda de l’Escola, el Grup de Corda Elemental i s’encarregarà de tancar l’audició l’Orquestra “José Moreno Gans” de la Societat Musical d’Algemesí amb un repertori molt nadalenc i amb la col•laboració del tenor Dani Gallego. L’entrada és gratuïta.

config