Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

La Banda Simfònica ofereix el concert de Santa Cecília 2015

Com tots els anys, el pròxim 29 de novembre la Banda Simfònica serà l’encarregada de posar punt final al seguit d’actes organitzats per la Societat Musical d’Algemesí amb motiu de la festa dels músics i la música.

El tradicional concert de Santa Cecília tindrà lloc el pròxim diumenge 29 de novembre a les 11:30 h. al Teatre Municipal. Les entrades es podran adquirir, al preu de 3€ (socis SMA 1,5€), els dies 25, 26 i 27 a la secretaria de la Societat Musical en horari de 17:00 a 20:00 h. i una hora abans del concert a les taquilles del Teatre.

Per a l’ocasió els músics de la Banda Simfònica i el seu director, Alberto Ferrer, han preparat un repertori molt variat i atractiu. Es podrà escoltar des d’un tradicional pasdoble, com és “Las Provincias” dels germans Terol, fins a algunes obres de jazz escrites pels grans mestres del gènere com són “On the town” de Leonard Bernstein o el Concert per a Clarinet d’Artie Shaw, en la que el clarinetista Adrián Pérez actuarà com a solista.

També escoltarem la “Fantasía Pastoral Húngara” per a flauta del compositor del romanticisme Albert Franz Doppler, que serà interpretada per Laura Sánchez Mondria també com a solista. La peça “MARAM”, inpirada en melodies de la Marina d’Estats Units, farà gaudir al públic a través de les seues fanfàrries i ritmes militars acompanyats de guitarra i baix elèctric.

Concert de Santa Cecília 2015 - Banda Simfònica d'Algemesí

 

config