Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Inici de curs històric a l’Escola de Música JMG

Inici curs 2016El passat dilluns 28 de setembre es donava el tret d’eixida al curs 2015/2016 a l’Escola de Música “José Moreno Gans” de la Societat Musical d’Algemesí, un curs que es presenta il·lusionant i carregat de projectes.

Els últims anys el centre algemesinenc està creixent en quantitat d’alumnes i en qualitat en l’ensenyança musical. Les xifres parlen per elles mateixa, 430 alumnes són els que, a hores d’ara, han formalitzat la seua matrícula a l’Escola JMG. Per l’aula d’Estimulació Musical passaran 130 xiquets i xiquetes de 5 i 6 anys cada setmana i 220 alumnes seran els que rebran classes de les diferents especialitats instrumentals que s’ofereixen a l’Escola de Música, sent la gran majoria dels instruments cedits de forma totalment gratuïta per la Societat Musical d’Algemesí.

Com s’han aconseguit aquestes bones xifres? Doncs amb molta il·lusió invertida per part de tota la Societat Musical en aquest projecte que suposa una gran pedrera de músics al nostre poble, amb idees innovadores que fan que menuts i grans s’apropen a la música d’una manera divertida i motivadora i, sobretot, amb molts anys de treball dur per part de l’equip de professors i professores de l’Escola, que busquen oferir una ensenyança musical de qualitat que queda reflectida en el bon nivell dels alumnes que finalitzen els seus estudis a l’Escola de Música JMG.

config