Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

El disc de la Banda Simfònica d’Algemesí es titularà Sons d’un poble

Sons d'un pobleDurant molts mesos la Banda Simfònica ha treballat en donar forma a aquest projecte, un disc que serà un recull de música inspirada en el nostre poble. Han sigut molts els col•laboradors, associacions i empreses algemesinenques que ens han ajudat a traure aquest projecte avant.
Volem aprofitar per a presentar-vos la portada del CD, un excel•lent treball gràfic i fotogràfic del dissenyador local Bernat Gutiérrez. Es tracta d’un disseny innovador, diferent i modern amb gran quantitat d’imatges del making off de la producció del disc. El llibret segueix la mateixa línia, però per a tindre ’l entre les vostres mans haureu d’esperar a Setembre.

D’altra banda, vos informem que hem encetat un projecte a la plataforma de micromecenatge Verkami per tal d’aconseguir recolzament per a la realització del projecte. Donant una quantitat simbòlica de diners obtindreu diferents recompenses: aparèixer com a col•laborador, una còpia del CD, abonaments per a tots els nostres concert de la temporada i moltes coses més:

http://www.verkami.com/projects/12626

Vos animem a que participeu i ens ajudeu en la seua difusió. Tota ajuda és benvinguda!

config