Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Els alumnes de l’Escola de Música JMG podran acollir-se a les beques Bankia per als seus estudis musicals.

BequesL'entitat bancària destinarà 400.000 euros en beques per als alumnes de les escoles de música adherides a la FSMCV en la seua segona edició. Cada alumne podrà rebre una ajuda de fins a 500 €.

Bankia llança la segona edició de les beques per a alumnes de les escoles de música de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) amb una dotació de 400.000 euros. El programa "Bankia escolta València" habilita enguany una plataforma informàtica que permetrà el seguiment i consulta del procés pel qual les societats musicals i les seues escoles de música podran visualitzar els alumnes que hi han sol•licitat beca i les seues valoracions en els diferents apartats.

L'import individual de l'ajuda, igual que el curs anterior, suposarà com a màxim el 90% del total abonat per la matrícula, quotes i classes de llenguatge musical i instrument en el pròxim any amb un límit de 500 euros per persona i beca. El termini per a la presentació de sol•licituds estarà obert fins al 13 de setembre i les escoles de música tindran fins al 20 del mateix mes per a completar-les. Les sol•licituds i tota la informació relativa a les beques, criteris i resultats es poden consultar en la pàgina web www.bankiaescoltavalencia.es.

config