Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Una alternativa cultural per als estius de xiquets i joves

EEM01Per tercer estiu consecutiu l'Escola de Música "José Moreno Gans" porta a terme l'Escola d'Estiu Musical, oferint una alternativa cultural a xiquets i xiquetes als matins del mes de juliol.

Quasi 90 alumnes amb edats compreses entre 5 i 15 anys gaudeixen durant aquests dies a la Casa de la Música de la ciutat d'un seguit d'activitats que, en aquesta edició, giren al voltant del tema "la màquina del temps". Amb aquest fil conductor professors i alumnes estan realitzant un entretingut i formatiu viatge pel temps de la mà de divertits personatges que mostren com era la música i la forma de vida en cadascuna de les èpoques de la Història. A banda de les activitats pròpiament musicals també hi ha temps per a avançar els deures escolars d'estiu i per a la realització de jocs populars, gimcanes, dinàmiques de grup i diferents eixides a zones verdes d'Algemesí.

El que es pretén amb aquesta iniciativa és fomentar en els xiquets i joves participants un interés per la cultura, així com desenvolupar la seua creativitat i autonomia.

Tota la feina realitzada durant les classes es mostra a dues audicions que els alumnes preparen amb molta estima. Aquestes consisteixen en dos teatres musicals que, tutoritzats pels professors, ells mateixos preparen encarregant-se d'idear els personatges, diàlegs, vestuari, decorats, actuacions musicals, etc. La primera d'elles va tindre lloc el passat dimecres 15 de juliol a les 12:00 h al Saló d'Actes de la Casa de la Música on els alumnes van mostrar al públic assistent tot el que han aprés fent-los viatjar a la prehistòria, les civilitzacions antigues, l'edat mitjana i el renaixement. L'audició que tancarà aquesta 3ª edició de l'Escola d'Estiu Musical tindrà lloc el pròxim divendres 31 de juliol a la mateixa hora i lloc i està oberta a tot aquell qui vulga passar un matí entretingut.

EEM00

config