Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Alma Rubio Albelda guanya el Premi Fi de Grau Elemental de l’Escola de Música JMG

Alma RubioAmb l'objectiu de fomentar entre els nostres alumnes els valors de l'esforç, la superació i la competitivitat sana, aquest curs l'Escola de Música JMG ha organitzat el I Premi Fi de Grau Elemental.

El passat dijous 11 de juny els alumnes que aquest curs finalitzen estudis de Grau Elemental oferiren una audició on cadascú va interpretar una obra del repertori del seu instrument. El jurat compost per professors de l'escola va avaluar cada actuació, i sumant aquesta puntuació a una nota mitjana extreta de totes les assignatures que els alumnes han cursat al centre, es van obtenir els resultats finals sent Alma Rubio Albelda, alumna de flauta, la guanyadora.

Al concert de Fi de Curs que va tindre lloc al Teatre Municipal el 17 de juny, l'alcaldessa de la ciutat, Marta Trenzano, li va lliurar a Alma el diploma acreditatiu del premi. A més, el president de la Societat Musical d'Algemesí, Raül Blasco, li va fer entrega d'un xec per valor de 50 € per a adquirir material musical a la botiga Arts Musical. Per últim, va interpretar l'obra que l'ha portat a ser guanyadora del premi davant d'un auditori ple de gom a gom.

L'Escola de Música 'Josep Moreno Gans' i la Societat Musical d'Algemesí continuem apostant per una educació musical de qualitat i adaptada als nous temps i per això volem destacar la importància d'aquest premi que a més de ser un estímul de cara a futures ensenyances musicals, reconeix el mèrit i la dedicació dels alumnes durant els seus estudis elementals de música a la nostra escola.

config