Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Fi de curs a l’Escola de Música JMG

Fi de curs JMG 2015Amb l'arribada de l'estiu l'activitat a l'Escola de Música "José Moreno Gans" es multiplica. Per a celebrar el final d'aquest curs acadèmic 2014/2015 s'oferiran diverses audicions d'alumnes entre les que volem destacar les següents:

  • Audició d'alumnes que finalitzen el Grau Elemental. Tindrà lloc el dijous 11 de juny a l'Aula d'Assaig de la Societat Musical. Els alumnes més avançats de la nostra escola ens oferiran un recital que a més, serà puntuat pel claustre de professors per tal de lliurar el premi al millor alumne/a de la promoció.
  • Concert de fi de curs. Es celebrarà al Teatre Municipal el dimecres 17 de juny a les 19:30 h. El preu de les entrades serà de 2€ (Socis SMA 1€) i es vendran a la Secretaria de la Societat Musical. Actuarà la Banda Juvenil, els grups instrumentals i els alumnes d'Estimulació i Llenguatge Musical.
  • Audició de fi de curs. Tindrà lloc al saló d'actes de la Casa de la Música el proper dijous 18 de juny a les 19:30 h. Actuarà la Banda Infantil i els alumnes d'instrument.

Audició fi de curs JMG

Per a finalitzar el curs amb molt bon gust de boca, els últims dies de juny un grapat d'alumnes i professors de l'Escola de Música realitzaran un viatge a la localitat de Moraira on gaudiran d'uns dies de natura, diversió i com no, de música.

Per últim, al mes de Juliol tindrà lloc la 3ª edició de l'Escola d'Estiu Musical, oberta a tots els xiquets i xiquetes d'Algemesí, on baix el lema "La màquina del temps" es realitzarà un divertit i màgic recorregut per la història de la música. Com tots els anys també es faran jocs populars, eixides pel poble i es dedicarà una xicoteta estona cada dia a avançar els deures escolars d'estiu.

config