Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

XXXVII Festival de Bandes “Fira Sant Onofre”

Festival de Bandes Algemesí 2015Com cada any, la Banda Simfònica d'Algemesí posa el seu granet d'arena en la celebració de la festivitat de Sant Onofre. Ja són 37 els Festivals de Bandes que s'han organitzat a la nostra ciutat pels que han passat més de 40 agrupacions musicals procedents de les poblacions veïnes o d'altres més llunyanes, però sempre amb germanor i il•lusió per oferir una bona actuació davant del públic algemesinenc.

El Festival tindrà lloc al Teatre Municipal el pròxim dissabte 13 de juny a les 19.30 i en aquesta edició comptarem amb una convidada molt especial, i és que la Banda Primitiva de Paiporta és la banda del nostre director Alberto Ferrer. Els músics paiportins actuaran a la primera part del concert baix la direcció del seu mestre, el reconegut compositor Ferrer Ferran, on interpretaran les obres Tio Alberola, Nautilus i Terra de reis. Per a finalitzar el concert, el públic assistent podrà escoltar a l'agrupació algemesinenca conduïda pel seu director Alberto Ferrer interpretant Rituals i danses d'Algemesí i Almaja, totes elles obres dedicades a la nostra població.

El preu de les entrades és de 3 € i com sempre, els socis de la Societat Musical tenen un 50% de descompte. La venda d'entrades tindrà lloc del 8 al 11 de juny de 17.00 a 20.00 h. a la Secretaria de la Societat Musical i una hora abans del concert a les taquilles del Teatre.

config