Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Master Class de Clarinet a càrrec de Cecilio Vilar

Master Class ClarinetCecilio Vilar és un clarinetista molt reconegut dins del panorama musical valencià, ha desenvolupat la seua activitat artística a diferents orquestres i agrupacions entre les que destaca l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, Palau de les Arts “Reina Sofía” de Valéncia, on posseeix la plaça de solista de Requint i assistent solista de Clarinet.

A la web clarinets.es pots llegir el C.V de Cecilio Vilar i molta més informació.
Durant els cursos 2004/05 i 2005/06 tinguérem la sort de comptar amb Cecilio al planter de professors de l’Escola de Música “José Moreno Gans” de la Societat Musical d’Algemesí, i després de tants anys torna per a oferir-nos una classe magistral que de segur serà molt interessant per a tots els assistents.


INFORMACIÓ CLASSES:

  • Les classes tindran lloc el proper dilluns 30 de març i dimecres 1 d'abril de 2015, en horari de 17:00h. a 21:00h.
  • Estan dirigides a alumnes que estiguen cursant estudis de grau professional i superior.
  • Les places son limitades per tal d'optimitzar el rendiment dels assistents.

PREUS:

  • Alumnes actius: 35 €
  • Alumnes actius membres de la Societat Musical: 25€
  • Oients: 15€

 Per a formalitzar la inscripció caldrà abonar el preu de les classes, ja siga en persona a la Secretaria de la Societat Musical en horari de 17:00h. a 20:00h. o telefonant al número 96 248 25 26 en el mateix horari, on es facilitaran les dades per a realitzar un ingrés bancari.

config