Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Un concert de cine

Un concert de CineAmb l'objectiu d'arribar a un ampli ventall de públic de diferents edats, gustos i preferències, ja fa uns anys que la Banda Simfònica d'Algemesí ve oferint un seguit de concerts amb diferents temàtiques que són molt ben rebudes per tots els assistents: ens ha fet gaudir amb els millors musicals de Broadway, les emotives cançons de Nino Bravo i les àries més famoses de la història de l'òpera.

En aquesta ocasió, la Banda Simfònica d'Algemesí i el seu director Alberto Ferrer estan preparant un espectacular concert de música de cinema, un espectacle audio-visual en el que s'interpretaran algunes de les Bandes Sonores Originals més conegudes de la història del cine i d'altres no tan famoses però que de segur que encantaran al públic. A més, en aquest concert la Banda comptarà amb grans col•laboracions com la dels Xiquets Cantors de l'Schola Catorum, la soprano Olatz Moreno Hervás, un cor de xiquets i xiquetes i un altre d'homes, tots dos formats per alumnes de l'Escola de Música JMG de la Societat Musical.

El concert tindrà lloc el proper dissabte 21 de febrer al Teatre Municipal, i per a que ningú es quede amb les ganes de veure i escoltar l'espectacle es faran dues sessions: a les 18:00h i a les 20:15h. Les entrades (5€, socis SMA 2,5€) estaran a la venda als locals de la Societat Musical (Casa de la Música, El Teular) el dissabte 14 de febrer de 10:30h a 14:00h, dilluns 16 i dimarts 17 de 17:00h a 20:00h. També es podran adquirir a les taquilles del Teatre Municipal una hora abans de les dues sessions.

config