Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

L'escola de Música 'JMG' celebra els seus 400 alumnes

En aquest curs 2014/2015, l'Escola de Música "José Moreno Gans" de la Societat Musical d'Algemesí, ha batut el seu propi rècord de matriculacions (que es trobava en 300 el curs anterior) amb el nombre de 400. Per aquesta raó professors, professores i alumnes han preparat un divertit vídeo per a celebrar-ho.

Tot açò es tradueix en més de 100 xiquets i xiquetes de 5 i 6 anys que cursen classes d'Estimulació Musical de forma totalment gratuïta, al voltant de 80 alumnes cursant el curs de Preparatori al llenguatge musical, més de 200 alumnes rebent classes d'instrument (la majoria d'ells cedits per la Societat Musical d'Algemesí), una Banda Infantil i una Banda Juvenil.

Aquestes bones dades s'aconsegueixen amb un equip de professors i professores amb gran preparació acadèmica que gaudeixen de la seua feina i es senten compromesos amb el projecte de l'Escola de Música JMG, una ensenyança musical de qualitat, el recolzament incondicional de la Societat Musical d'Algemesí, una bona gestió per part de la direcció de l'Escola i la confiança de mares, pares i alumnes.

Però l'Escola de Música JMG no només creix en nombre d'alumnes, també ho fa en qualitat de l'ensenyament, açò es veu reflectit als resultats aconseguits pels alumnes en les proves d'accés realitzades als millors conservatoris de tota la província i al nivell artístic que estan assolint les diferents agrupacions de la Societat Musical. També cal remarcar, que l'Escola JMG està convertint-se en un referent en la Ribera, i compta en l'actualitat amb molts alumnes que es desplacen des de diferents poblacions veïnes per a cursar estudis al centre algemesinenc situat a la planta baixa i al soterrani de l'edifici de la Casa de la Música (el Teular). Un edifici que comparteix amb altres associacions d'Algemesí i que dia a dia es queda més xicotet per a les necessitats que suposen 400 alumnes.

config