Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Inici de curs i rècord de matriculacions a l’Escola de Música JMG

Classe Escola de Música AlgemesíEl passat 29 de setembre l'Escola de Música "Josep Moreno Gans" de la Societat Musical d'Algemesí va encetar el curs acadèmic 2014/2015 tal i com estava previst. A més, enguany comencem amb molta il•lusió perquè els nostres alumnes estrenen aules ja que s'han realitzat obres d'ampliació i millora de les instal•lacions de la Casa de la Música.

Pel que fa a la nova distribució de l'edifici, la nostra Escola ha traslladat les seues aules a la planta baixa de la Casa de la Música, mantenint al soterrani algunes aules per als més majors, la secretaria i la seu de la Banda Simfònica.

D'altra banda també volem informar-vos de l'exitosa campanya de matrícules i el bon inici de curs dels que hem gaudit, ja que són més de 350 els alumnes que han formalitzat la matrícula al nostre centre, batent el nostre propi rècord, que estava en 300 el curs passat. A més, més de 170 alumnes reben classe d'instrument disposant, la majoria d'ells, de material cedit de forma totalment gratuïta per la Societat Musical amb el que pretenem facilitar els estudis musicals a tots aquells algemesinencs que ho desitgen.

Cal remarcar també el gran nombre de matrícules que hem tingut als cursos d'Estimulació Musical per a xiquets i xiquetes de 5 i 6 anys, un total de 115. Després de l'èxit que ja va tindre aquest nou projecte el passat curs, hem augmentat el nombre de places en aquests grups per tal d'iniciar a la música d'una forma divertida als més menuts de la casa.

Per últim, volem destacar que la nostra Escola no creix tan sòls en nombre d'alumnes, sinó també en qualitat d'ensenyament, ja que comptem amb un planter de 20 professors i professores amb la millor preparació acadèmica i que sap superar-se cada dia. Açò fa que els nostres alumnes assoleixen un molt bon nivell musical aconseguint accedir als millors centres de grau professional de la província quan finalitzen els seus estudis amb nosaltres. A més, ens estem convertint en un centre de referència en tota la Ribera i, cada vegada més, ens arriben alumnes d'altres poblacions veïnes que vénen expressament a cursar estudis en l'Escola de Música JMG.

config