Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

XXI Concert de pasdobles taurins

cartell bous14En acabar les festes de la nostra patrona, la Banda Simfònica d'Algemesí es posa ràpidament mans a l'obra i ja està preparant l'esperat concert de pasdobles taurins, que tants seguidors gaudeixen cada any.

L'esdeveniment tindrà lloc el proper dijous 18 de setembre a les 19:30 hores al Teatre Municipal de la ciutat. Les entrades es podran adquirir al preu de 5€ (socis 3€) als locals de la Societat Musical (el Teular) el dimarts 16 i el dimecres 17 de 17:30h a 19:30h.

En aquesta ocasió el mestre Alberto Ferrer ha escollit un repertori molt variat, el públic podrà gaudir de grans clàssics del gènere com "El gato montés" de Manuel Penella o "La Puerta grande" de Elvira Checa, així com de pasdobles moderns i innovadors com "La Utielana" de Luis Serrano o "Federband" de Ferrer Ferran, compositors de rabiosa actualitat en el panorama musical valencià.

config