Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Concert Mare de Déu de la Salut 2014

Concert de la Mare de Déu de la Salut 2014

Amb la Nit del Retorn arriba un any més el tradicional concert que la Banda Simfònica d'Algemesí ofereix amb motiu de les festes de la Mare de Déu de la Salut. L'acte tindrà lloc el 6 de setembre a la Plaça Major a les 23:15 hores, i com no, el mestre Alberto Ferrer ha triat un repertori molt interessant que esperem que agrade a tots i totes.

En la primera part el públic assistent podrà gaudir de dues obres del compositor algemesinenc Bernardo Adam Ferrero. S'obrirà el concert amb el pasdoble Emilio Giménez, el qual té aires molt taurins, i a continuació escoltarem l'obra Danses Valencianes, que consta de dos moviments. El primer d'ells s'anomena Ball dels Bastonets i es tracta d'una fantasia sobre temes del tradicional ball algemesinenc. En el segon, Jota Valenciana, podrem escoltar el seguit de melodies que composen aquest ball tradicional valencià i que de segur tot el públic reconeixerà. Per tancar la primera part, el públic gaudirà amb la fantasia per a Banda Simfònica Extreme Beethoven del compositor holandès Johan de Meij. Una obra espectacular on es barregen temes de les simfonies, sonates i obertures del conegut compositor alemany tractats amb un llenguatge modern.

En la segona part, després de la disparada de 21 salves a la Mare de Déu de la Salut i el volteig de campanes, escoltarem el pasdoble La Utielana, de Luis Serrano Alarcón, una composició que commemora el 150 aniversari de plaça de bous d'Utiel. A continuació s'interpretaran dues obres del compositor rus Dimitri Sostakovich. En primer lloc la Jazz Suite nº2 que es tracta d'una sèrie de danses, 6 en total, entre les que trobem valsos i marxes on destaca el seu caràcter alegre i festiu. I per a finalitzar el concert escoltarem la seua Obertura Festiva, esplèndida composició musical que comença i finalitza amb dues espectaculars fanfàrries de metall i que encisa a l'espectador des del primer acord.

Aquest concert ha estat preparat amb molta il•lusió i tenacitat tant pels músics i el director com per la Junta Directiva de la Societat Musical d'Algemesí. Esperem que els agrade i aprofitem per a desitjar-los unes bones festes!

config