Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Nou curs a l’Escola de Música JMG

Matrícula curs 2014/2015Els professors de l'Escola de Música "Josep Moreno Gans" ja porten setmanes pensant noves i sorprenents propostes per al proper curs 2014-2015, però no és fins al mes de setembre quan començaran les matriculacions al centre.

A partir del dia 1, i tots els dies no festius de setembre de 17:30 a 19:30 hores, podràs vindre a conèixer-nos i a matricular-te a l'Escola de Música. Recorda que les nostres oficines es troben al SOTERRANI de la Casa de la Música, al Teular.

Com que la Societat Musical d'Algemesí (de la qual depèn la nostra Escola) és una associació sense ànim de lucre i el nostre objectiu és difondre la cultura i la música al nostre poble, encetem aquest curs amb gran quantitat de novetats per als/les nostres alumnes. Les classes d'Estimulació Musical per als més menuts (5 i 6 anys) són totalment gratuïtes i aquest curs ampliem l'oferta de classes instrumentals amb la especialitat de guitarra.

A més continuen amb els avantatges dels que ja es podien gaudir el curs anterior, com per exemple la cessió totalment gratuïta dels instruments musicals per part de la Societat Musical i importants descomptes en les quotes mensuals per als membres d'un mateix nucli familiar.

Més de 300 alumnes, 20 professors i professores amb la millor titulació acadèmica, al voltant de 200 instruments cedits, més de 15 audicions, un nou projecte d'aula d'Estimulació Musical per als més menuts, una Banda Infantil, una Juvenil, un grup de corda ... són les dades amb les que tancàrem el curs anterior i el proper curs esperem seguir millorant-les i ens encantaria que tu formares part d'elles.

config