Pàgina de Facebook de la Societat Musical d'Algemesí Canal de YouTube de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Twitter de la Societat Musical d'Algemesí Pàgina de Google+ de la Societat Musical d'Algemesí

Nova pàgina web

Benvinguts a la nova pàgina web de la Societat Musical d'Algemesí. S'ha fet un redisseny complet de la mateixa, a l'hora que s'han reestructurat algunes seccions per tal de fer-la més accesible al públic en general i als membres de la Societat, amb aplicacions que esperen ser de gran utilitat per a reforçar el treball que es realitza a la seu de la nostra Societat Musical.

Aquesta pàgina web es veu complementada amb les utilitats del canal que la Societat Musical d'Algemesí té a YouTube, on es poden veure i escoltar tots els concerts que ha realitzat la Banda Simfònica des de l'any 2007, a més d'altres vídeos relacionats amb l'entitat.

Els primers dies poden haver alguns errors de funcionament a la pàgina. Si troveu algun, podeu notificar-ho als comentaris d'aquesta notícia, així ajudareu a solventar-los més ràpidament.

config